Vi provade på att gå till ett hundtrim

Hej allesammans och välkomna hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra vecka, vare sig det har varit på jobbet eller i skolan, och att ni dessutom mår bra. Själv så mår jag bra och det har varit en rätt så hektiskt, men samtidigt väldigt rolig vecka. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle ta och skriva lite om någonting som har varit efterfrågat att jag ska skriva om, nämligen om ett hundtrim här i Helsingborg vid namn 4 Tassarnas Trim som jag verkligen vill uppmärksamma.

Det är ju nämligen så att jag under förra veckan testade på att ta med min hund till ett hundtrim här i Helsingborg på grund av att det var en del av mina kompisar som rekommenderade det och det är jag idag oerhört glad över att de faktiskt gjorde. 4 Tassarnas Trim är verkligen superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och jag tycker verkligen att ni ska ta och kika på dem ifall ni också är intresserade av att få det allra bästa när det kommer till er hund. Hur som helst så ska jag dock inte skriva på så himla mycket mer här i just det här inlägget, men jag hoppas ändå på att det kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er och med tanke på att jag vet att det är många av mina läsare som befinner sig i just Helsingborg och också äger hund då tror jag verkligen att det kommer att kunna vara det. Ifall ni har några som helst frågor eller funderingar kring detta så tycker jag absolut att ni ska höra av er med dessa, så ska jag försöka att svara så fort som möjligt!