Jag rider hos HaraKi Terapi

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som dem flesta av er kanske redan vet så skriver jag ju här på bloggen för det mesta om min vardag och saker som händer i mitt liv. I mitt inlägg här idag så skulle jag vilja dela med mig av någonting som jag vet att en hel del av er läsare har efterfrågat nu under en viss tid. Det handlar nämligen om det här med bland annat hästterapi, barnridning och ridlektioner för er i Huddinge, Södertälje eller Botkyrka med omnejd.

Som många av er kanske också redan vet så är jag ju en hästtjej i grund och botten, men fram tills ett litet tag sedan så hade jag faktiskt inte ridit på hela 10 år! Efter att jag hade gått in i väggen under förra året så blev jag rekommenderad att vända mig till HaraKi Terapi då de erbjuder just hästterapi och ridlektioner och då jag inte hade ridit på länge, men egentligen fortfarande hade intresset för hästar, så valde jag att testa på det. Sedan dess så har jag fortsatt att gå och rida hos HaraKi Terapi och jag tycker verkligen att det har hjälpt mig att göra sådana otroliga framsteg när det kommer till min hälsa. Jag vet även att det har varit ett par stycken av er som har hört av er angående barnridning och det är även någonting som HaraKi Terapi erbjuder. Vad jag vet så är verkligen alla välkomna till HaraKi Terapi och hon som driver det kan även komma ut till er och era egna hästar ifall det skulle vara av intresse. Hur som helst så kommer jag att lämna en länk här i inlägget så att ni kan klicka er in på HaraKi Terapis egna sida och läsa på lite mer om personen som erbjuder lektionerna samt vad du kan få hjälp med!